Kast Manchester - Aanbieding

€ 795,00
-50%
€ 399,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Deze kast van hoge kwaliteit is gemaakt van diverse soorten sloophout, met name mango hout. De kast heeft daardoor in combinatie met de vintage kleuren een zeer sleetse en industriële uitstraling.

 

De kast is zeer functioneel in gebruik vanwege ruime opbergruimte en open ruimtes voor decoratie.
Er bevinden zich 4 legplanken achter de deur.

De hoogte vam 140 cm maakt hem geschikt om op ooghoogte een lamp, plant, fotolijstjes etc te plaatsen.
Diep 42 cm
Breed 140 cm

Met wijnrekje voor 6 flessen.

 

Al het hout is gerecycled hardhout, dat voornamelijk komt uit huizen, kerken en boten uit India die gesloopt zijn. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van meubels. Hiermee krijgt het een tweede leven en wordt verdere ontbossing voorkomen. Bovendien draagt het gebruik van gebruikt hout bij tot meer authenticiteit en charme.

Het hout is stevig, duurzaam en mooi. De spijkergaten en houtnerven hebben een eigen geschiedenis. Door dit meubel in huis te zetten laat u aan anderen zien dat u het milieu wilt behouden, beschermen en duurzame ontwikkeling steunt. Het meubel is handgemaakt waardoor het een exotische sfeer en extra karakter heeft. 

 

Meubels met een verhaal geboren uit de traditie en cultuur van het land van herkomst. Eerlijke vakmanschap. Door de hedendaagse technologie is dit langzaam aan het verdwijnen. Met de aanschaf van een van onze meubelen, kiest u voor een kwaliteitsproduct met prachtige natuurlijke eigenschappen.

 

Levertijd 4-6 dagen. Altijd in overleg met de transporteur.
 

Bedenktijd: 30 dagen

Vragen? Bel 085-0600989


Onderscheidend door prijs en kwaliteit.